КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Учебници за мед. студентиХимияМедицинска козметика и ароматерапияАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГастроентерологияГенетика и генетични болестиГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияМикробиологияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииНеврологияНеврохирургияНефрологияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОбществено здравеОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияПаразитологияПатологияПедиатрияПсихология , психотерапияПулмологияРевматологияРентген - Образна диагностикаСестрински грижиСексуална медицинаСпортна медицинаСпешна медицина и интензивни грижиаСоциална медицинаСъдебна медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХигиена и мед. екологияХирургияХистология, ембрио-цитология
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ИЗКУСТВО>>ФИЛОСОФИЯCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Основни средства и техники за релаксация в кинезитерапията

Основни средства и техники за релаксация в кинезитерапията

 
АвторПроф. Руска Паскалева
ИздателствоЕКС-ПРЕС - Габрово
Каталожен №1444
ISBN978-954-490-673-3
Година2020
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници180
НаличностВ наличност
Цена
29,00 лв.
НОВО

Описание

Настоящият учебник е предназначен за теоретичната и практическата подготовката по кинезитерапия на студентите рехабилитатори и ерготерапевти, като отговаря на тематичното съдържание на учебните програми.

Акцентът е поставен върху същността на рехабилитацията и основите на кинезитерапията, със съответните методи и средства. Предтавени са основите на аналитичната гимнастика и постизометричната релаксация за мускулите на крайниците и трупа с богат снимков материал; основните елементи на кинезотейпинга; Fit-ball терапията и техники за релаксация и стречинг.

Включена са и иновативни средства в съвременната кинезитерапия – електронни средства при заболявания на ЦНС при деца и възрастни, уреди за активна механотерапия и система за активна кинезитерапия..

Освен от студентите, учебника по кинезитерапия може да се използва от практикуващите вече рехабилитатори и специалисти в областта на физикалната и рехабилитационна медицина.


Други книги от Физиотерапия, рехабилитация, ерготерапия

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО За нас Доставки Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация