КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Развитие на речта за 3. клас за ученици с увреден слух

Развитие на речта за 3. клас за ученици с увреден слух

 
АвторНеда Балканска, Петя Андреева, Севделина Джонгарска
ИздателствоПросвета
Каталожен №1332
ISBN9789540130330
Година2014
РазмерА4
КорицаМека
Страници100
НаличностВ наличност
Цена
39,00 лв.

Описание

Учебникът е съобразен с държавните образователни изисквания и специалните учебни програми на МОН за деца с увреден слух. Продължава тенденцията на разширяване и усложняване на знанията и уменията от 1. клас и 2. клас.

Паралелно се осъществява работата върху диалогичната и монологичната реч. Предлагат се разнообразни упражнения за провеждане на диалог, които подготвят децата за реални житейски ситуации.

Към граматичните категории се включват всички продуктивни форми на множествено число на съществителните имена, съгласуването по род и число на прилагателни и съществителни имена, сегашно, минало и бъдеще време на изучаваните глаголи.

По отношение на свързаната реч са предвидени упражнения за съставяне на разказ по зададен план. Включените текстове за изучаване са по-дълги, по-сложни и съответно задачите към тях изискват от децата по-прецизни умения за преразказ, предлагане на ново или избор на алтернативно заглавие.


Други книги от Логопедична литература

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация