КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Развитие на речта за 1. клас за ученици с увреден слух

Развитие на речта за 1. клас за ученици с увреден слух

 
АвторНеда Балканска, Петя Андреева
ИздателствоПросвета
Каталожен №1330
ISBN9789540130255
Година2014
РазмерА4
КорицаМека
Страници120
НаличностВ наличност
Цена
39,00 лв.

Описание

Учебникът е съобразен с държавните образователни изисквания и специалните учебни програми на МОН за деца с увреден слух.

Учебното съдържание е подчинено на принципа на комуникацията - основна задача в този период е овладяването на диалогичната форма на речта. Важен акцент се поставя върху разширяването на речниковия запас на учениците и усвояването на базисни граматични категории.

Включени са текстове от различни жанровe - приказки, стихотворения, гатанки. Съдържанието е богато илюстрирано, което подпомага значително неговото усвояване.


Други книги от Логопедична литература

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация