КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Как да победим стареенето

Как да победим стареенето

 
АвторДжералдин Митън
Каталожен №1100
ISBN9789545742309
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници198
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Младостта не е просто период от живота и състояние на духа, а изкуство, което се усвоява през целия жизнен път и е постижимо за всеки, който му се посвети - това е основното послание на известния специалист д-р Джералдин Митън, предадено в тази книга.

Тя съдържа ценна информация как да съхраним своята жизненост и красота, независимо от хода на времето. В нея ще намерите доказали ефективността си съвети от Древен Китай и ренесансова Венеция до последната дума на модерната медицина, ще откриете важни препоръки за здравословен начин на живот, съвети за правилно хранене, техники и упражнения за поддържане на оптимална физическа форма.

Авторът обръща специално внимание на рисковите фактори, които влошават състоянието на организма и на това как да им противодействаме.

"Как да победим стареенето" е не само настолна книга по антиейджинг, тя е истински пътеводител из дебрите на младостта, който ще ви помогне да намерите оптимално съчетание между духа и материята и да изживеете максимално съдържателно живота си.

Практични съвети как да победим старостта:

  • хранене;
  • упражнения;
  • терапии;
  • фитнес за ума;
  • духовно израстване.

Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация