КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Биолокация за всички - Система за самодиагностициране и самоизцеление

Биолокация за всички - Система за самодиагностициране и самоизцеление

 
АвторЛюдмила Пучко
ИздателствоДилок
Каталожен №1042
ISBN9789542902744
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници344
НаличностВ наличност
Цена
31,00 лв.

Описание

Към книгата е включено и работно приложение от 104 страници със спирала.

Въведение в многоизмерната медицина.

Първата от двете книги на кандидата на техническите науки, академика на Руската и Международната академия на инженерите, Людмила Григориевна Пучко, която преобръща представите на съвременните хора за възможностите на човешкия организъм и перспективите в медицинската наука.

За първи път в историята на човечеството е създадена единна, логически стройна и научно обоснована система за (само)диагностициране и (само)лечение на човека. Тя побира в себе си всичко най-добро от натрупаните от човечеството през дългите хилядолетия знания за опазване и укрепване на здравето.

Медицината на различни народи и времена: китайската, японската, тибетската, индийската, виетнамската, арабската, постиженията на съвременната медицинска наука и най-новите открития в областта на физиката; както и практическите изследвания на автора позволяват да се създаде нямаща аналози, пълна и цялостна картина на интегралния човешки организъм и функционирането му, а също така да се открият дълбоките причини за заболяванията, като се започне от физическите неразположения и се стигне до тежките психически разстройства и онкологичните заболявания.

Особено ценна е уникалната методика, разработена от автора, която се базира на използването на ефекта на биолокацията за (само)диагностициране и (само)лечение на човека.

Уникалността ѝ се състои в това, че дава възможност на всеки човек, без каквито и да е екстрасензорни умения, да открие дълбоките причини за заболяванията си и да установи връзка с подсъзнанието си с помощта на биолокацията. Освен това, методиката на Л. Г. Пучко позволява на практика веднага да се избавим от нашите недъзи, включително - от хроническите и онкологичните.

Като използвате предложения от авторката метод, вие ще разберете дали може да ядете даден хранителен продукт, трябва ли да обличате някоя дреха, бива ли да купите определен вид козметика и т.н. Биолокацията ще ви позволи да определите некачествените стоки и да избегнете ненужните покупки и проблеми със здравето, които са предизвикани от употребата на определени хранителни продукти.

Как правилно да разположите мебелите в апартамента си, може ли да се построи къща на това или на друго място - на всичките въпроси ще получите изчерпателни отговори, след като прочетете книгата.

"Биолокация за всеки" е въведение в основополагащия труд на Л. Г. Пучко "Многоизмерната медицина. Система за (само)диагностициране и (само)лечение на човека". В книгата са осветени по-подробно първите етапи на усвояването на радиестезичния метод и е отделено специално внимание на някои въпроси, които възникват в началото на пътя към изцелението и здравето.


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация