КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ИЗКУСТВО>>ФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Декларация за поверителност

"КНИГОПОЩА МЕДБУК" е Интернет книжарница съставен от следните сайтове за online продажба на медицинска, стоматологична и педагогическа литература:
1- www.medbooknews.com
2- www.bulpedagogika.com
3- www.medbookpost.com
4- www.dentbookbg.com
5- www.pedagogybg.com
При пазаруване от Книгопоща Медбук потребителите трябва да посочат необходимата лична информация за контакт като имена, e-mail, телефон и адрес за доставка.

Личната информация на потребителите на "КНИГОПОЩА МЕДБУК" е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

Личната информация не е видима за останалите потребители и се използва само от представителите на "КНИГОПОЩА МЕДБУК" за потвърждение за статус на поръчка, наличности и доставка на стоки, поръчани в "КНИГОПОЩА МЕДБУК", както и за предоставяне на информация относно продукти и оферти.

В някои случаи "КНИГОПОЩА МЕДБУК" може да използва личната информация (например email за изпращане на newsletter за нови издания) на потребителите, без да я разпространява публично, за да установи по-добре техните нужди и интереси и по този начин да предостави услуги с по-добро качество.

Можете да се абонирате за бюлетин, email адрес, предоставен при абониране, ще бъде използван само и единствено за изпращане на бюлетина. Можете да прекратите по всяко време абонамента си, чрез предвидената възможност за отказ, която всеки имейл съдържа.

Сайтовете на "КНИГОПОЩА МЕДБУК не използвата “бисквитки”

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация