КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Всичко, което трябва да знаем за БОЛЕСТИ НА КОСТИТЕ

Всичко, което трябва да знаем за БОЛЕСТИ НА КОСТИТЕ

 
АвторСъставител Александра Танева.
ИздателствоСкорпио
Каталожен №789
ISBN9789547928220
Година2019
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници160
НаличностВ наличност
Цена
13,00 лв.

Описание

Книгата запознава читателите с причините за отслабването на костите и появата на остеопороза, а също и с разпространените заболявания като ревматизъм, артрит и остеоартрит. Поместена е информация и за пародонтозата, която днес е разпространена дори и сред млади хора.

Включена е ценна информация за това какво представляват болестите на костите, от какво се причиняват те, пътят на правилното диагностициране, адекватно и навременно медикаментозно и алтернативно лечение - методи от Аюрведа, Чи гун, медитация, хомеопатия, билколечение и правилен хранителен режим.

Поместен е специален раздел за фрактурите, които са толкова често срещани при болести на костите - с цел да се избегнат рисковите фактори от бъдещи счупвания и с цел бързо възстановяване с помощта на физически упражнения за раздвижване и рехабилитация. Оздравителната програма за тазобедрената става е лесна за изпълнение и помага за облекчаване на болките.


Други книги от Кости, стави и гръбначен стълб

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация