КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Лекарства от Зелената аптека

Лекарства от Зелената аптека

 
АвторДжеймс Дюк
ИздателствоSkyprint
Каталожен №786
ISBN9789543901500
Година2019
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници480
НаличностНяма наличност
Цена
29,90 лв.

Описание

Ловец на билки, доктор по ботаника, изследовател, лектор и автор на стотици научни публикации, Джеймс Дюк е признат за най-големия световен експерт по лечебни растения. Неговите билкови рецепти, събирани и изпитвани в продължение на над 60 години, са доказали своята ефективност в борбата срещу най-разпространените съвременни заболявания.

Растителните продукти, описани в настоящата книга, са достъпни и познати у нас - пресни или изсушени, под формата на тинктура, екстракт или етерично масло. Можете да ги намерите в билковите магазини, в магазините за здравословни храни и дори в супермаркетите. Така с "Лекарства от Зелената аптека" и с малко помощ от автора ѝ ще създадете свой собствен природен медицински кабинет.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация