КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Общуване без Агресията - наръчник по ненасилствена комуникация

Общуване без Агресията - наръчник по ненасилствена комуникация

 
АвторМаршал Розенберг
ИздателствоКръгозор
Каталожен №753
Година2019
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници268
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Наслаждавайте се на стабилно и пълноценно общуване във всички области на вашия живот:

  • интимни взаимоотношения
  • семейство
  • училище
  • институции
  • бизнес преговори и дипломатически контакти
  • консултации и психотерапия

Чрез ненасилствената комуникация можете:

  • да преодолявате различията
  • да разрешавате конфликтите по мирен начин
  • да разбирате другите, и те - вас

От детския кът до заседателната зала, от класната стая до военната зона Ненасилствената комуникация (ННК) ежедневно променя човешкия живот. ННК предоставя един лесен за разбиране, ефективен модел, който помага да се освободим от насилието и агресията по мирен начин и да заздравим професионалните и личните си взаимоотношения.

Маршал Розенберг (1934 - 2015) е с докторска степен по клинична психология от Университета в Уисконсин, където работил лично с Карл Роджърс. Посветил е живота си на разработване на нов метод за ефективна комуникация между хората.

Д-р Розенберг е основател и директор на международна неправителствена организация - "Център за ненасилствена комуникация". Прекарвал е повече от 250 дена годишно в обучения по ненасилствена комуникация с различни групи - учители, лекари, военни и дори затворници.

Методът му се практикува в почти цяла Европа, Азия, Африка, Северна Америка и на територии с военни конфликти, както и в икономически изостанали страни. Носител е на наградата за мир на Глобъл Вилидж Фондейшънс Бридж за 2006 г


Други книги от Агресия и агресивни деца

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация