КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Лечителят медиум: Най-полезните храни

Лечителят медиум: Най-полезните храни

 
АвторАнтъни Уилям
ИздателствоХермес
Каталожен №712
ISBN9789542618201
КатегорияХранене
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
18,40 лв.

Описание

Скритите лечебни свойства на плодовете, зеленчуците, билките и подправките и диворастящите храни.

Световноизвестният лечител медиум - Антъни Уилям, е посветил живота си на това да помага на хората да се излекуват от хронични и нелечими за съвременната медицина заболявания. Той споделя информацията, която получава от Висш Дух, с милиони читатели по света и ги напътства как да се предпазят от съвременната епидемия от необясними болести.

След като в първата си книга направи революционни разкрития за същността на разпространени болестни състояния като автоимунните заболявания, депресията и рака, сега Антъни Уилям ни посочва средствата да се преборим с тях. Той ни запознава с най-големите заплахи за здравето ни и ни разкрива четирите групи храни, с които да се излекуваме и предпазим.

Тук ще намерите подробни описания на непознатите лечебни свойства на над 50 храни: плодове, зеленчуци, билки и подправки и диворастящи храни. Освен болестните състояния и симптомите, при които помагат, ще научите и ползите от тях в емоционален и духовен план. Благодарение на ценната информация в тази книга ще можете да се погрижите за своето здраве и това на близките ви хора и отново да се радвате на пълноценен живот.


Други книги от Хранене

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация