КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Протоколът Хашимото

Протоколът Хашимото

 
АвторИзабела Уенц
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №711
ISBN9786197342222
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

90-дневен план, с който да обърнете тиреоидните симптоми и да си върнете живота.

Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP, е фармацевт, пациент с Хашимото и пионер в областта на промените в начина на живот, необходими при тиреоидит на Хашимото. Тя обобщава три години проучвания в книгата си "Тиреоидит на Хашимото: промени в начина на живот за откриване и отстраняване на първопричината". Д-р Уенц живее в Чикаго, Илинойс, заедно със съпруга си Майкъл и работи като фармацевт, отговарящ за безопасното изписване на медикаменти.
"Живеем в силни времена на възвръщане на здравето и самолекуване. Болестта на Хашимото доказва в епидемични размери, че телата ни искат от нас да променим начина си на живот. Д-р Изабела Уенц е най-мощният ви актив по пътя ви към вашия най-енергичен Аз. Основана на задълбочени проучвания, ясно поднесена и пълна с полезна информация, книгата Протоколът Хашимото е любимата ми препоръка за обръщане хода на заболяването."
Д-р Кели Броган, холистичен психиатър и автор на "A Mind of Your Own"

"Иска ми се "Протоколът Хашимото" на д-р Изабела Уенц да беше в ръцете ми, когато се опитвах да се справя със собственото си заболяване. Щеше да ми спести десетки хиляди долари и неизброими напразни усилия. Просто няма по-добър наръчник за хашимото от тази книга."
Дейв Аспрей, основател на "Bulletproof" и автор на "The Bulletproof Diet"

"Д-р Изабела Уенц е любимият ми източник на информация относно тиреоидните заболявания. Новата ѝ книга, "Протоколът Хашимото", е лесен за употреба наръчник, който ще ви помогне да поемете контрола върху здравето си и да се излекувате от хашимото."
Джей Джей Върджин, нутриционист, сертифициран специалист по лечебни храни, известен експерт по хранене и фитнес и автор на "The Virgin Diet" и "Sugar Impact Diet"

"Протоколът Хашимото е крайно необходима книга за всеки с хашимото, който иска да се почувства по-добре и да разбере нуждите си. Д-р Изабела Уенц е създала ясна 90-дневна програма, базирана на клиничното ѝ обучение, личния ѝ опит, внимателни проучвания и обратната връзка от хиляди почитатели. Съветите на д-р Уенц може да помогнат и на вас. Виждал съм хиляди хора да следват препоръките ѝ и да възвръщат енергията си, да овладяват автоимунния процес, да отслабват и косата им да расте отново."
Д-р Алън Крисчансън, натуропат, автор на "Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези" и основател на "Integrative Health Clinic"

"Изабела е излекувала себе си и хиляди други и е обобщила своя основан на доказателства метод в това жизнено необходимо ръководство за обръщане на симптомите. Пълна с истории за успехи, персонализирани насоки, рецепти и друга полезна информация, "Протоколът Хашимото" е книгата, която всички, страдащи от тиреоидни симптоми, чакат отдавна."
Дейна Трентини, основател на "HypothyroidMom.com"

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация