КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Грешките на нашите родители

Грешките на нашите родители

 
АвторДаниел Дж. Сигъл, Мери Харцел
ИздателствоКолибри
Каталожен №670
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници304
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Случвало ли ви се е да си помислите: "Не мога да повярвам, че току-що казах на детето си това, което моите родители не спираха да ми повтарят! Нима съм обречен(а) да възпроизвеждам техните грешки?" В "Грешките на нашите родители" Даниел Дж. Сигъл и Мери Харцел изследват влиянието на собствените ни детски изживявания върху начина, по който отглеждаме децата си. Облягайки се на последните открития в областта на невробиологията, те обясняват как междуличностните отношения се отразяват пряко на мозъка и колко е важно родителите да разберат по-добре своето минало, за да отгледат уравновесени и щастливи деца.

  • Какво си спомняме?
  • Как възприемаме реалността?
  • Как общуваме?
  • Как създаваме емоционални връзки?
  • Как запазваме самообладание и как го губим?

На всички тези въпроси и на още много, авторите дават задълбочен, едновременно научен и разбираем за читателя отговор, подплатен с много примери.

Даниел Дж. Сигъл е завършил медицина в Харвардския университет, специалност педиатрия и детска психиатрия. Задълбочен изследовател на отношенията в семейството, той е и отличен и много успешен популяризатор. Книгата му "Себепознание и грижа за децата", създадена в сътрудничество с Мери Харцел, става бестселър още с появяването си и се превръща в настолна книга на американските родители.


Други книги от Книги за родители

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация