КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Играта и децата със специални образователни потребности

Играта и децата със специални образователни потребности

 
АвторАнна трошева - Асенова
ИздателствоФеномен
Каталожен №661
ISBN978-954-549-126-9
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници216
НаличностНяма наличност
Цена
26,00 лв.

Описание

С настоящата книга се надявам да убедя читателя в незаменимата роля на играта в живота на детето със специални образователни потребности. Функциите нта тази игра са както развиващи, така и отпускащи и носещи удоволствие.

Описани са особеностите на играта при деца с различен тип увреждания. Дадени са насоки за това, как да направим играта възможна и достъпна за тях, как да развием уменията им и къде е мястото и ролята на възрастните.

Предложени са игри, приложими за децата с увреждания в приобщаваща среда. Надявам се книгата да бъде полезна за децата със специални образователни потребности и родителите им, както и за всички специалисти, работещи с тях.


Други книги от Деца със специални образователни потребности

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация