КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Самоизцеление

Самоизцеление

 
АвторДийпак Чопра, Рудолф Е. Танзи
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №586
ISBN9786190102533
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници328
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Революционен нов план, който ще ви помогне максимално да укрепите имунитета си и цял живот да се радвате на добро здраве.

Всеки иска да бъде здрав, но не знае как да го постигне. В "Самоизцеление" ще откриете един холистичен и трансформиращ подход за по-добро здраве. Почти четвърт век д-р Дипак Чопра - водещ експерт в сферата на интегративната медицина, и Рудолф Е. Танзи - авангарден невроучен и откривател на гена, причинител на Алцхаймер, революционизират медицината и променят представата ни за човешкия ум и тяло.

След огромния успех на "Свръхмозъкът" и "Свръхгени" сега тандемът Чопра-Танзи се фокусира върху имунната система - водещ фактор за доброто здраве. Те не само разширяват представите ни за връзките ум-тяло, ум-гени и ум-имунитет, но ни предлагат и авангарден седемдневен план за ефективно самоизцеление.

Чопра и Танзи разглеждат редица хронични заболявания като хипертония, сърдечни болести, диабет тип 2 и Алцхаймер, за които е известно, че се развиват години преди появата на първите симптоми. Научете как да активирате "вътрешния си лечител", за да се справите с хроничните възпаления, ежедневните инфекции и продължителния стрес, които увреждат тялото и могат да доведат до болест, остаряване и смърт.

"Самоизцеление" е призив за действие, доказана стратегическа програма, която ще ви даде нужната информация, за да се предпазите от болести и да си осигурите добро физическо и душевно здраве за цял живот.


Други книги от Книги за лечение на болести

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация