КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Артрит и ревматизъм

Артрит и ревматизъм

 
АвторД-р Дженифър Г. Уоръл
ИздателствоСофтпрес
Каталожен №576
ISBN9789546854902
Година2007
Размер12 х 17
КорицаМека
Страници128
НаличностНяма наличност
Цена
4,95 лв.

Описание

Какво трябва да знаем за тях

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване.

С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

Костите, ставите и мускулите на нашето тяло оформят опорно-двигателния апарат. Благодарение на него се движим свободно. С напредването на възрастта биха могли да възникнат множество проблеми, като например заболяването артрит, засягащо ставите. Различните форми на артрита имат  различно протичане. Не всяка форма е тежка и прогресираща.

Ревматизмът е ненапълно изяснен термин, обуславящ болки и заболявания на меките тъкани – мускули и сухожилия. Целта на настоящото четиво е да ви помогне да разберете как функционира опорно-двигателният апарат, какви нарушения могат да възникнат и как се лекуват те. Ще научите, че вие самите също можете да направите много, за да си помогнете.


Други книги от Кости, стави и гръбначен стълб

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация