КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

GAPS - Синдром на храносмилателната система и психиката

GAPS - Синдром на храносмилателната система и психиката

 
АвторД-р Наташа Кембъл-Макбрайд
ИздателствоКибеа
Каталожен №551_KIB_503
ISBN9789544747442
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници504
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Естествено лечение за:

  • диспраксия
  • аутизъм
  • СДВ
  • дислексия
  • СДВХ
  • депресия
  • шизофрения

В книгата „GAPS – синдром на храносмилателната система и психиката“ са представени хранителните биохимични процеси и тяхната обвързаност с психиатричните и неврологичните разстройства и гастроентерологичнта функция.

Авторката описва взаимовръзката между конкретни храносмилателни разстройства със състояния като шизофрения, аутизъм, синдром на дефицит на вниманието и редица други проблеми на детското развитие.

Предложеният от  д-р Кембъл-Макбрайд хранителен режим е разработен и изпитан лично от самата нея в борбата й с аутизма при едно от децата й.

В книгата са разгледани подробно причините за стомашно-чревните проблеми при лица с аутизъм и други психични усложнения, както и се посочва начини за преодоляването им посредством спазването на стриктен хранителен режим. Предложени са стъпки за въвеждане в диетата, дадени са редица рецепти за вкусна и подобряваща здравето на стомашно-чревния тракт храна за тези пациенти

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация