КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Гладът - приятел и лекарство

Гладът - приятел и лекарство

 
АвторЛидия Ковачева
ИздателствоКибеа
Каталожен №550
ISBN9789544747534
Година2017
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Първото ми запoзнанство с гладолечението беше в неговата строга класическа форма. При тежките ми заболявания (туберкулоза на белите дробове, цироза на черния дроб, миокардит, язва на дванадесетопръстника и още много други) кризите бяха неизбежни. В нашата страна нямаше специалисти в тази област и клиника, където да бъда лекувана.

Непрекъснатото експериментирах върху себе си и върху моите приятели сътрудници. Плодовете, топличките чайове, медът - всички те, признати с целебната си сила, оформиха моята система. Бях постигнала това, към което се стремях - лечение леко - и по силите на всеки.

Оказа се, че плодово-чаеният разтоварващ режим е единственото лечение при голям брой хронични заболявания. С напредването на експерименталната работа и сега списъкът на излекуваните болни продължава да се увеличава. За плодово-чаения разтоварващ режим, обявен за национално постижение, заслугата не е само моя, а и на моите съмишленици и пациенти.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация