КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Сърцето - храмът на душата. Храни и билки за здраво сърце

Сърцето - храмът на душата. Храни и билки за здраво сърце

 
АвторРосица Тодорова
ИздателствоРаспер
Каталожен №527_RAS
ISBN9789543451272
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници96
НаличностВ наличност
Цена
10,00 лв.

Описание

Хората днес умират от разбити сърца и духовен глад.

Работата на сърцето е един от многото феномени, неизучени докрай. Все още не е изобретен механизъм, който да работи толкова ефективно и стабилно.


Сърдечно-съдовите болести са един от бичовете на днешното време; те засягат не само възрастното поколение, но и все повече млади хора. В списъка с тях са инфаркт на миокарда, инсулт, тежки нарушения на сърдечния ритъм, остра сърдечна недостатъчност, отслабване на сърцето, исхемична болест на сърцето и др. Сърдечните болести травмират психиката, влошават душевното състояние на болния и могат да предизвикат психологически шок.


Болестите на сърцето и съдовете започват вече на 30-годишна възраст, склерозират съдовете и се появяват признаци на хипертония. Обидата, злобата и ненавистта са първите врагове на човешкото сърце.


Други книги от Сърцето и кръвоносната система

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация