КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Калций, магнезий, калий и другите минерали на здравето и живота

Калций, магнезий, калий и другите минерали на здравето и живота

 
ИздателствоРаспер
Каталожен №491_RAS
ISBN9789543451135
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
14,00 лв.

Описание

Най-важните минерали за здравето ни са калцият, магнезият, фосфорът, калият и натрият, затова те са нужни на организма ни в големи количества. Не е възможно да получим достатъчно минерали с храната, не е възможно да се запасим с огромно количество от тях.

За да отговорим на въпроса по какъв начин да запазим баланса между тях, какви са симптомите на дефицита и излишъка и как да ги попълним, ако не достигат, ще ни помогне тази книга.

Минералите помагат на организма да преработи храната, която употребяваме. Благодарение на тях ние се зареждаме с нова енергия и сила, възстановяват се и се регенерират тъкани в организма ни.

Ако той се лиши от микроелементи, може да загине. Достатъчни нива на минералите означава здраве и продуктивно функциониране на целия организъм. Недостигът на минерали днес засяга повече от два милиарда души в света и той е една от причините за много сериозни заболявания.


Други книги от Минерали и витамини

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация