КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Симптоми и синдроми в стоматологията и медицината

Симптоми и синдроми в стоматологията и медицината

 
АвторА.Глинник; А.Третякович
Каталожен №475
ISBN9789549230031
Година2009
Размер11 х 16 см.
КорицаМека
Страници176
НаличностВ наличност
Цена
13,00 лв.

Описание

Справочникът „Симптоми и синдроми в стоматологията", който се издава на български с допълнението „и в медицината" е дело на доц. А. Глинник и доц. Третякович от Стоматологичния факултет на Минския Медицински Университет, Беларус.

Всеки практикуващ медик и зъболекар се нуждае от подобна справочна литература, към която може да посегне във всеки момент, който практиката му налага. Справочната литература е неотменна част от много области свързани с анатомията, химията, фармацията и др.

Трудно и на практика почти невъзможно е да се помни огромната информация свързана със синдромите и симптомите в медицината и стоматологията. Такава информираност разбира се, е и излишна при наличието на такъв добре подреден справочник, чийто джобен формат позволява той да бъде постоянен спътник на стоматолога.

Справочникът е насочен на първо място към практикуващите зъболекари и медици и е полезно помагало за студентите по медицина и стоматология.

Справочникът е преведен от д-р К. Кисов и за неговото оформяне изключително ценна беше помощта на г-жа Д. Минева и на д-р Веско Стоилов.

Справочникът като носител на богатата клинична медицинска информация ще бъде полезен на практикуващите медици и стоматолози, а също и на студентите медици и стоматолози.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация