КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Трудова МедицшнаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГастроентерологияГенетика и генетични болестиДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииНеврологияНефрологияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОбществено здравеОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияПаразитологияПатологияПедиатрияПсихология , психотерапияПулмологияРевматологияРентген - Образна диагностикаСестрински грижиСпортна медицинаСпешна медицина и интензивни грижиаСоциална медицинаСъдебна медицинаТоксикологияУНГ - ОториноларингологияУрологияФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитацияХематологияХепатологияХигиена и мед. екологияХирургияХистология, ембрио-цитология
ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ПСИХОЛОГИЯ >>ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ>>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>

Анатомия на човека - учебник-атлас за "Професионален бакалавър"

Анатомия на човека - учебник-атлас за

 
АвторДимо Кръстев
ИздателствоСимел Прес
Каталожен №45
ISBN978-619-183-019-0
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници212
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Настоящият учебник е предназначен за студентите с образователната степен „Професионален бакалавър".

В него са представени най-основни те морфологични познания за човешкото тяло, необходими за цялостното обучение на тези студенти.

Застъпени са основните съвременни знания по цитология и обща хистология, класическа макроскопска анатомия и топографска анатомия.

Като се използват различни шрифтове се подчертават най-важните и полезни знания за отделните специалности като клинични лаборанти. рентгенови лаборанти. рехабилитатори, зъботехници. помощник фармацевти и др.

Това дава възможност за специализирано обучение по анатомия и очертаване на най-важните изисквания за обучението на студентите по специалности.

Написването на учебника е продиктувано от стремежа на авторите да отговорят на нуждата от помагало в което да са застъпени основните познания по анатомия вконспективен вид, съответстващи на програмите за обучение.

Като се има предвид, че за отделните специалности обучението се води по различни програми, то и изискванията след за фундаментално обучение трябва да бъдат съобразени с тях и да бъдат диференцирани.     


Други книги от Анатомия и патоанатомия

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО За нас Доставки Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация