КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

БИОХАКИНГ ЗА ЖЕНИ - Трикове за повече енергия, по-малко стрес и поддържане на оптимално здраве.

БИОХАКИНГ ЗА ЖЕНИ - Трикове за повече енергия, по-малко стрес и поддържане на оптимално здраве.

 
АвторД-р Моли Малууф
ИздателствоAVA Books
Каталожен №2319
ISBN9786199164983
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници392
НаличностВ наличност
Цена
24,00 лв.

Описание

Чувствате се изтощени от въртележката на живота? Имате нужда от дрямка (или от двойно еспресо) по средата на деня? Чудите се кога магически ще ви дойде още енергия? Тази книга е знакът, че е време да заредите батериите.

Във всяка ваша клетка има искрица, която захранва тялото ви с електричество. Като жена, вие имате уникална енергийна сила - независимо дали я използвате, за да имате деца, да основете компания, да дадете изкуство на света, или да вършите друга смислена работа.

Биохакингът е начин да увеличите този творчески потенциал. Той е съвкупността от трикове, с които може да преодолеете съсипващите фактори като стрес, замърсена среда, преработена храна, заседнал начин на живот и самота, които гасят вашата искра. Названието биохакинг е ново, но насочената към оцеляване, към решения и към подобряване на здравето същност на процеса е стара, колкото човечеството.

Д-р Моли Малууф предлага конкретни насоки за действие, с помощта на които отново ще запалите искрата. Защото не заслужавате просто да съществувате мимоходом, а да живеете истински.

В книгата ще откриете трикове за:

  • физическа активност - как да увеличите силата и издръжливостта си;
  • хранене и приемане на хранителни добавки - какво гориво е най-подходящо за вашето тяло;
  • регулиране на кръвната захар, подпомагане на храносмилането и метаболизма;
  • възстановяване от стреса - как да сте по-устойчиви към ситуациите;
  • балансиране на хормоните - как да се грижите за себе си в различните периоди на биологичния си цикъл;
  • подобряване на сексуалния живот - повишаване на сигурността и удоволствието;
  • свързването и обичта - как да си взаимодействате с повече разбиране.

"Тази книга може да ви помогне да се справите с хронични състояния или да прескочите границите на човешките възможности. Искрено я препоръчвам на жените, които искат да живеят живота си в пълния му потенциал."
Дейв Аспри

Д-р Моли Малууф осигурява оптимизиране на здравето и персонализирана медицина на предприемачи, инвеститори и технологични специалисти с високи постижения. Тя води иновативен курс за дългосрочно оптимално здраве в Медицинския факултет към Станфордския университет в продължение на три години, преди да открие своя собствена компания, вдъхновена от уникалната си философия за здравето.

От 2012 година насам работи като съветник или консултант на повече от 50 компании в областта на дигиталното здраве, потребителското здраве и биотехнологиите. Д-р Малууф е сред най-изявените професионалисти в области като персонализирана медицина; технологии за дигитално здраве; интервенции в начина на живот, основани на биофийдбек; психеделична медицина и научнообосновани продукти и услуги за добро здраве.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация