КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Лесният начин да спрете пушенето

Лесният начин да спрете пушенето

 
АвторАлън Кар
ИздателствоКибеа
Каталожен №2267
ISBN9789544749743
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници336
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

В ръцете си държите най-актуалната, модерна, изчерпателна и изпитана версия на Метода на Алън Кар - Лесният начин да спрете пушенето.

Тя не само ще ви освободи от пушенето на цигари - хартиени или електронни, от вейпването (вдишване и издишване на изпарения от тютюн, нагряван в специални електронни устройства), от дъвченето на тютюн, смъркането на енфие и т.н., но и ще го направи лесно и приятно.

Това твърдение на Алън Кар, направено в първото издание на книгата, беше посрещнато с краен скептицизъм, но настоящата специална преработка на метода се основава на изключителни постижения, най-важното от които е успешното лечение на около 30 милиона пушачи в САЩ и по света, които благодарение на книгата си върнаха свободата.

Лесно, незабавно и безболезнено. Без усилия на волята, помощни средства, заместители или трикове. Без тревожност, депресия и неприятни физически симптоми. Без напълняване. Днес центрове за спиране на пушенето по метода на Алън Кар има в повече от 150 града в 50 страни.

Книгите, базирани на Easyway (лесният начин), са преведени на над 40 езика и ежегодно се добавят нови. Методът е помогнал на десетки милиони хора да спрат да пушат, да пият алкохол, да приемат кокаин и други наркотици; да се справят с пристрастяването си към захарта и с преяждането, със страха от летене, с хазарта, с неконтролираното харчене и със зависимостта към интернет, игри, дигитални устройства и социални медии.

Тази книга, както всички други по метода на Алън Кар, ще ви помогне да прозрете простата истина. Тя е създадена специално за заетите пушачи, борещи се с предизвикателствата на живота в XXI век и нуждаещи се от прости и ясни напътствия. Тя не разчита на вина, страх или заплахи - както ще разберете, подобни техники всъщност правят спирането на цигарите по-трудно.

Лесният начин на Алън Кар е структуриран и последователен метод за бързо, безболезнено и окончателно спиране на пушенето. Ако използвате електронна цигара, вейпвате, дъвчете, смъркате или употребявате тютюн по някакъв друг начин, тази книга ще помогне и на вас.

Освен това е необходимо да засегнем теми, които вероятно не са били така широко разпространени и добре познати, когато Алън е писал първата си книга:

  • самонараняването;
  • въздействието на пушенето върху метаболизма;
  • как никотиновата зависимост предизвиква депресия и тревожност;
  • връзката между пушенето и марихуаната;
  • влиянието на социалните медии, игрите и стрийминг платформите;
  • се разглеждат за първи път в тази, създадена през XXI век версия на метода.

Нещо повече, теми като: апетита и повишаването на теглото, стреса, непрекъснатото пушене / никотиновата зависимост постоянното влияние на телевизията и филмите са разгледани в по-съвременен контекст, както и по-задълбочено тук, отколкото в първата книга - Не пуша вече!"
Джон Дайси, глобален изпълнителен директори и главен терапевт, съавтор на Лесният начин да спрете пушенето на Алън Кар


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация