КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Гладната революция на д-р Емилова

Гладната революция на д-р Емилова

 
АвторМилена Попова
ИздателствоЗлатната ябълка
Каталожен №2228
ISBN9786191889846
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници320
НаличностВ наличност
Цена
31,00 лв.

Описание

Гладната революция на д-р Емилова е книга, написана като журналистически репортаж за едно 20-дневно гладуване на плодове и чай в клиниката на прочутата лекарка. Нейната сърцевина са 25 истории на хора, излекували своите болести (някои от които са обявени за нелечими) с този чудотворен метод, създаден от незабравимата Лидия Ковачева.

Как и защо се случва това изцеление, как се стига до диабет тип две, хипертония, стеатоза и още куп други заболявания, резултат от начина на живот в индустриално развитите страни? Може ли лечебното гладуване да повлияе автоимунните болести? Как природосъобразното хранене връща човешкия организъм към истинския баланс, който е в основата на здравето? Как лечебното гладуване изчиства токсините, наслоени в душата ни от отровните емоции, стреса и погрешно възприетите модели на поведение?

Към разказаните 25 истории се прибавят още две: на самата д-р Емилова, и на авторката - Милена Попова, дългогодишен журналист, която описва своето 20-дневно лечебно гладуване в книгата. Целта на тази книга е да бъде полезна и да ви вдъхнови да промените живота си, ако той не ви носи радост и удовлетворение.

"Възможно ли е толкова много хора да са минали през моята клиника?! Вече са повече от 50 000 души. И не само през кабинета ми, през слушалката и ръцете ми, минали са и през сърцето ми!. Помня не само диагнозите на огромна част от пациентите, а и житейските им истории.

Винаги съм смятала, че за да лекувам успешно някого, не е достатъчно да се опра само на преглед, изследвания и диагноза. Аз искам да знам какъв е този човек, как живее, как се храни, щастлив ли е, нещастен ли е, към какво се стреми. Защото винаги търся в него онази скрита сила, която мога да събудя със своите собствени познания и опит, със своята съпричастност и оптимизъм. Опитвам се да разбера какъв човек е, защото всеки е уникален, така и трябва да бъде лекуван."
Д-р Емилова

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация