КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ДАРОВЕТЕ НА НЕУСПЕХА - Дайте на децата свободата да се провалят. Само така ще им осигурите добро бъдеще

ДАРОВЕТЕ НА НЕУСПЕХА - Дайте на децата свободата да се провалят. Само така ще им осигурите добро бъдеще

 
АвторДжесика Лейхи
ИздателствоSkyprint
Каталожен №2223
ISBN9789543901944
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници262
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Съвременните родители са достигнали до безпрецедентно ниво на свръхзагриженост. Те се втурват към училището, за да занесат забравената домашна работа на детето си, избират приятелите му, недоволстват пред учителите от ниските оценки и изземват функцията на треньорите.

Така с напълно излишна и погрешно насочена отдаденост отглеждат почти безпомощни деца, които се ужасяват от неуспехите и не са в състояние да решават сами проблемите си. И това продължава през целия им живот.

Прекалената родителска загриженост подкопава детската увереност и самочувствие и вреди на придобиването на реални знания и способности. Не винете себе си, в такива времена живеем.

Джесика Лейхи ни дава нов поглед върху разгръщането на потенциала на децата и очертава ясен план как родители, учители и психолози да им осигурят необходимата свобода, за да бъдат подготвени за бъдещето, когато ще трябва да разчитат единствено на себе си.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация