КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

СЪВЪРШЕНСТВО СЕГА. Екстремен хуманизъм

СЪВЪРШЕНСТВО СЕГА. Екстремен хуманизъм

 
АвторТом Питърс
ИздателствоLocus
Каталожен №2208
ISBN9789547833739
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници360
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Вашите действия в този момент ще оставят отпечатък върху цялата ви кариера. Как да работим и успяваме в тези турбулентни и непредсказуеми времена? Отговорът - сега повече от всякога се нуждаем от себеотдаване, съпричастност и най-вече Съвършенство.

Стремеж към съвършенство - нима има по-добър начин да прекарате времето и живота си?

Един от най-влиятелните мениджмънт гуру подчертава, че в съвременните условия е критично важна ролята на истинските лидери, които умеят създадат и съхранят в организацията си култура на доверие, възможности за личностно развитие, равенство и иновации.

Авторът разказва как да повишим ангажираността на служителите ни в работата и да им съдействаме да израснат, независимо дали става дума за персонала на малко кафене или огромна корпорация.

Тук Том Питърс предлага практически насоки и задачи за самопроверка, които са полезни (и сравнително лесни) за изпълнение. С тяхна помощ ще добиете ясна представа в коя точка по пътя към съвършенството се намирате в момента и как да действате занапред.

Книгата съдържа 75 принцип за ефективно и хуманно предприемачество, които ще помогнат на бизнес лидерите да погледнат под различен ъгъл на компанията си, да постигнат съвършенство в управлението ѝ и да я изведат на ново ниво.

Том Питърс е автор на бестселъри, бизнес лектор и консултант. Книгите му са източник на уроци по мениджмънт и предприемачество. Сега той вдига летвата още по-високо и представя своята уникална философия за управление, базирана на хуманния мениджмънт.


Други книги от Мениджмънт и управление

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация