КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Публична комуникация и медиаморфози

Публична комуникация и медиаморфози

 
АвторЛюбомир Стойков
Каталожен №2180
ISBN978-954-07-5652-3
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници328
НаличностВ наличност
Цена
26,00 лв.

Описание

Проф. д.н. Любомир Стойков ни представя пъстър и задълбочен паноптикум на световния и българския политически и медиен свят от средата на 20. век до втората декада на 21. век. Неговата монография ще бъде безспорно етаблирана като класика в почетния раздел на българското медиазнание.

Проф. д.ф.н. Милко Петров

Книгата на проф. Стойков е от тези книги, които читателят търси не за да чете, а за да препрочита. Книги с качества, с интелектуален заряд, с естетически и културни послания. Убеден съм, че тя ще бъде настолно четиво за всеки, който иска да се учи от най-високото ниво в сферата на PR-а, комуникациите, журналистиката.

Проф. д-р Ефрем Ефремов

Монографията на проф. д.н. Любомир Стойков е увлекателно, изключително компетентно и задълбочено изследване на процесите в съвременната публична комуникация с акцент върху политическия имиджмейкинг, PR-а и създаването на успешно лайфстайл съдържание.


Доц. д.н. Мария Попова

Проф. д.н. Любомир Стойков е културолог, журналист и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, Националната художествена академия и УНСС по култура, медии, журналистика, бизнес комуникация, PR, политическа комуникация, ивент мениджмънт, имиджмейкърство, моден дизайн и лайфстайл. Автор е на 20 научни и публицистични книги, на документални филми и кореспонденции от Ню Йорк, Париж, Лондон, Милано, Рим, Торонто, Москва, Кейптаун, Хайделберг, Шанхай, Барселона, Мюнхен, Берлин, Атина и др. Председател е на Академията за мода. Член е на Съюза на учените в България, Съюза на българските журналисти, Метрополитън мюзиъм – Ню Йорк, PRSA – Ню Йорк и IAMCR – Париж.

Награди: „Златно перо“ на СБЖ, почетен знак „Св. Климент Охридски“ със синя лента за принос към българската журналистика и образование, почетен знак на президента на Република България за значим принос към българската култура и наука, „Златен век – звезда“ на Министерството на културата, „Жълта роза“ на „Зонта клуб София“, почетен плакет за принос към младежта на Министерството на младежта и спорта и др


Съдържание

ПРЕДГОВОР
Първа част
ИМИДЖ И ПОЛИТИЧЕСКА КОМУНИКАЦИЯ
Политическият имидж: величие и падение
Политеймънт: постмодерен феномен в политическата комуникация
Политическа комуникация и попкултура
Втора част
PR СПЕКТЪР
Дигиталният PR: техники и форми за онлайн репутация
Бизнес комуникация в пандемия – предимства
и недостатъци на хоум офиса
Опровержението във връзките с обществеността
Трета част
МЕДИЙНА ДИНАМИКА И ЛАЙФСТАЙЛ
Медийното пространство в съвременна България .
Инфотейнмънт: другото име на медийното развлечение .
Телевизионните лайфстайл предавания
Четвърта част
КОМУНИКАЦИОННИ РЕФЛЕКСИИ
Свободата на словото и правото на личен живот .
Комуникационният мениджмънт в критична ситуация .
Дигиталните комуникации в променящия се PR бизнес
БИБЛИОГРАФИЯ .
ИМЕНЕН ПОКАЗАЛЕЦ
SUMMARY 



Други книги от Маркетинг, PR и реклама

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация