КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ДА СЕ НАУЧИМ ДА УМИРАМЕ - Как да извършим най-важния преход в живота

ДА СЕ НАУЧИМ ДА УМИРАМЕ - Как да извършим най-важния преход в живота

 
АвторФалко Тарасако
ИздателствоКибеа
Каталожен №2147
ISBN9789544749712
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници264
НаличностВ наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

"Защо да не поговорим открито за чувствителна тема като смъртта - наша спътница в живота също като любовта, надеждата, глада, любопитството? Оставете ѝ вратата открехната, за да може не тя, а самите вие, когато дойде времето, да преминете през нея без тревога."

Това схващане е част от философията на Фалко Тарасако, основател и духовен водач на Даманхур (Град на светлината) - федерация от общности в Италия с центрове по цял свят; духовна народност с хиляди привърженици; философска школа, посветена на езотеричното познание със своя собствена, оригинална ритуалност.

Да се научим да умираме, Умираме, за да се учим и Преродени за живот съдържат практически съвети как да се подготвим да напуснем този свят с осъзнатост и спокойствие, как да придружим и да утешим обичните си хора по време на техния преход и след това.

Съвсем постижимо е този акт да се извърши с лекота, чувство за хумор и сила на духа, които, съгласно разбиранията на Фалко, следва да бележат и целия ни живот. Трите текста изразяват поетично-философските виждания на автора за присъствието ни във времето, преражданията и смисъла да сме на Земята - тук и сега.

За пръв път трите книги за смъртта (и живота) излизат в едно общо издание, и то в България, на български език.

Подробно за философията, познанието и технологията на бъдещето според учението на Фалко Тараско и цялата даманхурска философска школа - Езотерична физика с автор Койоте Кардо.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация