КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Духовно хранене

Духовно хранене

 
АвторГейбриел Казънс
ИздателствоАнхира
Каталожен №2074
ISBN9789542929918
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Написването на книгата „Духовно хранене“ е истинско приключение. За да изследва напълно връзката хранене-духовен живот, авторът Гейбриъл Казанс трябва да еволюира отвъд настоящата материалистично-механистична парадигма в храненето до едно много по-широко определение на храненето, включващо фини енергийни принципи.

Във връзка с тези фини енергийни принципи се формулира концепция от ново измерение за значението на асимилирането на хранителните вещества. За да бъде направено адекватно това, се обяснява по-рафиниран модел на ключовите системи на тялото за асимилиране на енергия. Включва се детайлно обсъждане на тялото като „човешки кристал“ и как функционира като такова, за да абсорбира растителния материал и енергия в енергийните и биомолекулярните си структури.

За максимална полза подходящата храна трябва да се интегрира в хармонично равновесие с Шестте фундамента, практикувани с Любов. Авторът се моли читателят да не изгуби от погледа си вярната духовна перспектива за прилагането на тези концепции. Правилното хранене е най-добре да се осъзнава като опора за духовната еволюция.

Тази книга описва как да подготвим телата си, за да се справят с увеличаването на енергия при квантовия еволютивен скок в съзнанието, който предприема светът.

Когато се храним здравословно и хармонично, нараства способността ни да се настройваме към Божественото и да общуваме с него. Имайки предвид тази перспектива, авторът предлага вместо да „живеем, за да ядем“ или да „ядем, за да живеем“, да ядем, за да засилваме общуването си с Божественото. Тогава гладът ни за Божественото става преобладаващият ни апетит. При тези условия е допустимо да се превърнеш в лакомник…за Божественото.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация