КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Бъди по-щастлив сега - 100 лесни начина мигновено да станеш по-щастлив

Бъди по-щастлив сега - 100 лесни начина мигновено да станеш по-щастлив

 
АвторДжейкъб Сейгър Уайнстийн
ИздателствоСиела
Каталожен №2072
ISBN9789542842620
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
18,50 лв.

Описание

Бъди по-щастлив сега ще ви предложи 100 прости неща, които можете да направите още сега, за да предизвикате положителни промени в живота си. На този практически насочен наръчник не бива да се гледа като на списък със задължителни стъпки за изпълнение или като на строга програма за самопомощ - авторът предупреждава още в началото колко погрешен е този подход.

Това не е списък, а по-скоро бюфет, пълен с вкусни почерпки за душата и тялото ви - лесни и прости за приготвяне, с които можете да се награждавате всеки ден, без да изпитвате вина, че не сте ги направили всичките.

Всеки от съветите е даден на базата на съвременни научни изследвания по темите, които авторът определя като Щастливата четворка - положителни взаимоотношения, редовни упражнения, достатъчно сън и осъзнатост. Поднесени с чувство за хумор и самоирония, с разбираеми схеми и весели илюстрации, тези 100 пътечки към щастието са разделени на пет групи: Щастлив ум, Щастливо тяло, Щастливо сърце, Щастлив портфейл и Щастлива душа.

Някои от тях са общоизвестни истини, а други по-скоро ще ви изненадат - като например колко малко физическия упражнения на ден всъщност са достатъчни, за да се почувствате веднага по-добре. Танцувайте повече, яжте повече зеленчуци, купувайте си преживявания, а не вещи, не си губете времето и най-вече - проявявайте повече съчувствие към себе си. Това са само част от съветите, с които комикът Джейкъб Сейгър Уайнстийн иска да ви помогне да се почувствате по-добре веднага.

Щастието не е в това какво притежавате или как изглеждате, а в това, което правите.

Авторът на тази книга е американски писател и сценарист, носител на наградата на Гилдията на сценаристите в Америка, както и автор на хумористичното издание The Onion и в The New Yorker и BBC.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация