КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Фина моторика: Учебно помагало за 1. група на детската градина

Фина моторика: Учебно помагало за 1. група на детската градина

 
АвторЛидия Бачева
ИздателствоСкорпио
Каталожен №2066
ISBN9789547927544
Година207
РазмерА4
КорицаМека
Страници48
НаличностВ наличност
Цена
7,00 лв.

Описание

За деца на 3 - 4 години.

Учебното помагало "Фина моторика" за първа група на детската градина е съобразено с възрастовите и изобразителните възможности на децата в 3 - 4-годишна възраст. Фината моторика е част от общата двигателна активност на детето и включва всички фини двигателни умения и мускулни съкращения на пръстите на ръцете, благодарение на които детето в ранна възраст опознава света и развива своя интелектуален потенциал.

Упражненията в това помагало подобряват точността и координацията на фините движения на ръката, които влияят на развитието на паметта, логическото мислене и речта на детето, на неговата наблюдателност и концентрация.
Помагалото е подходящо както за допълнителна работа в детската градина, така и за интересни и полезни занимания с родителите у дома.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.


Други книги от Предучилищна подготовка

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация