КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Йога на стол For Dummies

Йога на стол For Dummies

 
АвторД-р Лари Пейн, Дон Хенри
ИздателствоАлексСофт
Каталожен №2024
ISBN9789546564627
Година2023
Размер16 х 24 см.
КорицаМека
Страници312
НаличностВ наличност
Цена
22,00 лв.

Описание

Ако можете да седите на стол, можете да започнете да практикувате йога. Йога на стол For Dummies ви запознава със занимания по йога, предназначени за хора с ограничена подвижност или пространство - можете да практикувате йога на стол дори и от бюрото си или докато пътувате.

С йога на стол можете да подобрите здравето си, да намалите стреса, да се погрижите за хроничните болки и да се радвате на по-голяма сила и гъвкавост.

Дори и ако в живота си не сте правили йога поза, тази книга ще ви помогне да изградите персонализирана домашна практика, която отговаря на вашите възможности и нужди. Останете седнали, останете активни и се разтегнете с този дружелюбен For Dummies наръчник по йога на стол.

В книгата ще откриете:

  • традиционни йога асани, модифицирани като пози от седеж;
  • избиране на правилния йога стол;
  • програми и планове за тренировка;
  • дихателни упражнения и медитации за намаляване на стреса;
  • ясни описания на правилната техника и положение на стола.

Д-р Лари Пейн е председател на Международната асоциация на йога терапевтите. Той основава Международният йога и здравен център Самата и е автор на Йога след 50 For Dummies. Дон Хенри е йога терапевт, който преподава йога повече от десет години. Той е член на Писателската гилдия на Америка.


Други книги от Спортна медицина

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация