КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Книга за ваксините - Всичко, което трябва да знаете за детската ваксинация

Книга за ваксините - Всичко, което трябва да знаете за детската ваксинация

 
АвторД-р Робърт Сиърс
ИздателствоSkyprint
Каталожен №1948
ISBN9789543901708
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници384
НаличностВ наличност
Цена
29,00 лв.

Описание

Всичко, което трябва да знаете за детската ваксинация, разказва д-р Робърт Сиърс.

Ако сте от хората, които си задават въпроса подходящи ли са всички ваксини за вашето дете и кога да бъдат поставени, имате да обмислите доста неща.

При наличието на над десет ваксинации в имунизационния календар през първите две години от живота на детето и толкова много противоречива информация, решенията наистина не са лесни. За щастие д-р Робърт Сиърс може да помогне.

„Книга за ваксините“ е подробно и изчерпателно ръководство за детските ваксинации, базирано на дългогодишна педиатрична практика, факти и проучвания.

Тя дава отговор на следните въпроси:

  • Колко разпространени и колко сериозни са болестите, срещу които се поставя ваксина?
  • Как се правят ваксините и какво съдържат?
  • Кои от съставките биха могли да породят притеснения?
  • Кои са най-сигурните марки и видове ваксини?
  • Какви са страничните ефекти на различните ваксини и колко често се проявяват?
  • Как да разпознаваме и как да се справяме със страничните ефекти?
  • Как да разпределим ваксините във времето така, че да минимизираме риска и същевременно да спазим изискванията на здравните власти?
  • Има ли връзка между аутизма и ваксините?

Д-р Робърт Сиърс е един от най-авторитетните американски педиатри, съавтор на „Книга за бебето“.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация