КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Петте езика на любовта при децата

Петте езика на любовта при децата

 
АвторГари Чапмън, д-р Рос Кембъл
ИздателствоНов човек
Каталожен №1861
ISBN9789544072865
Година2008
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници204
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Сърдечна и безрезервна любов. Всяко дете има нужда от нея. А вие знаете ли как да му я дадете?

Децата отчайващо се нуждаят да разберат колко много ги обичате. Но ако не познавате личния им "език на любовта", резултатът ще е същият, както ако им говорите на патагонски. Всяко дете (както и всеки възрастен човек) показва и възприема любовта най-добре посредством някой от петте изразни стила. Ако вашият език се различава от този на детето ви, най-добре е да се научите да превеждате; и то възможно най-скоро. Иначе ще пропуснете своята възможност да послужите на неговите най-дълбоки емоционални нужди.

С помощта на бестселъра на Гари Чапмън "Петте езика на любовта" хиляди семейства се постигнали по-дълбоко удовлетворение във взаимоотношенията помежду си. Сега Чапмън пише заедно с д-р Рос Кембъл, автор на бестселъра "Детето - как да го обичаме истински". Целта им е да Ви помогнат да постигнете същото и по отношение на детето си.

Всеки може да се научи да говори на езика на любовта на детето си - без затруднения!

Разберете кое е водещото при всяко дете:

  • качествено време
  • утвърдителни думи
  • подаръци
  • помагане
  • физически допир

Ако усвоите езика на любовта на децата си, вие ще откриете как да им засвидетелствате безрезервно уважение, приемане и всеотдайност по начин, който докосва дълбините на душите им и ги вдъхновява до края на живота им.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация