КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Митът за нормалното. Травмата, болестта и изцелението в една токсична култура

Митът за нормалното. Травмата, болестта и изцелението в една токсична култура

 
АвторД-р Габор Мате, Даниел Мате
ИздателствоКибеа
Каталожен №1830
ISBN9789544749637
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници616
НаличностВ наличност
Цена
29,00 лв.

Описание

С над 40-годишния си клиничен опит Мате стига до извода, че преобладаващото разбиране за нормално е фалшиво и пренебрегва ефектите на травмата, стреса и ежедневното напрежение върху тялото, ума и здравето.

Въпреки високата си експертност и технологичен напредък западната медицина често не съумява да лекува човека като цяло, като пренебрегва натоварването върху тялото, имунната система и емоционалния баланс от страна на днешната култура.

Мате се залавя с нелеката задача да развенчае общоприетите митове за причините за заболяванията, разкривайки връзките между индивидуалните страдания и упадъка на здравото общество, като същевременно предлага състрадателни напътствия за здраве и изцеление.

Написана в съавторство със сина му Даниел, Митът за нормалното. Травмата, болестта и изцелението в една токсична култура е най-амбициозният и значим труд на д-р Мате.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация