КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Вашата кръв никога не лъже - Как да тълкуваме кръвните тестове за здраве и дълголетие

Вашата кръв никога не лъже - Как да тълкуваме кръвните тестове за здраве и дълголетие

 
АвторДжеймс Б. Лавал
ИздателствоАтеа Букс
Каталожен №183_80494_ATA02
ISBN9786197280494
Година2017
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници426
НаличностВ наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

Като повечето хора и вие сигурно разчитате на своя лекар да разтълкува резултатите от кръвните ви тестове, които съдържат богата информация за вашето здраве. Кръвният тест може да покаже дали бъбреците и черният ви дроб функционират добре, да определи потенциалния риск от сърдечни заболявания и диабет, да очертае химическия профил на кръвта ви, да оцени силата на имунната ви система и да разкрие редица други важни факти за състоянието на здравето.

Въпреки това, повечето от нас не могат да дешифрират тези резултати сами, нито да формулират правилните въпроси, които да зададат на специалиста - поне така беше досега.


Във „Вашата кръв никога не лъже” д-р Джеймс Давал разбулва мистерията около резултатите от кръвните тестове. На прост език обяснява цялата информация, съдържаща се в типичния лабораторен доклад: медицинската терминология, цифрите, процентите и лабораторния жаргон, и я прави достъпна. Това означава, че когато получите резултатите от изследването, ще бъдете в състояние да разберете значението на всеки измерен биологичен маркер.

За да ви помогне да контролирате здравето си, д-р Давал препоръчва също най-надеждния стандарт и допълваща терапия за справяне с всяка обезпокоителна находка. Из цялата книга се срещат обяснения на лабораторните стойности, които не се съдържат в обичайните доклади, но които рисуват по-пълна картина на настоящото ви физиологично състояние. Кръвният тест може да разкрие толкова много за вашето здраве и тази книга дава информацията, от която се нуждаете, за да разчетете резултатите и да поемете в ръце юздите на живота си.

"Вашата кръв никога не лъже":
-- изброява основните кръвни тестове и други важни анализи по избор
-- обяснява обичайните причини, симптоми и потенциални усложнения при стойности, отклоняващи се от нормата
-- превежда през типичния кръвен тест - от началото до края
-- предоставя актуална информация за бича на съвремието - сърдечните заболявания и диабетът
-- препоръчва традиционни и билкови терапии за балансиране на кръвните стойности
-- предлага подбор от качествени добавки, които способстват за оптимално хранене и здраве
-- разкрива защо пациентите трябва да подлагат на съмнение дори нормалните резултати от кръвните си изследвания

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация