КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Акушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияМедицинска козметика и ароматерапияНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ИЗКУСТВО>>ФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Заболявания свързани с храните и храненето - лекционен курс

Заболявания свързани с храните и храненето - лекционен курс

 
АвторП. Гацева, В. Атанасова
ИздателствоLaxBook
Каталожен №1827
ISBN978-619-189-202-0
Година2022
Размер16 х 24 см.
КорицаМека
Страници228
НаличностВ наличност
Цена
18,60 лв.

Описание

Лекционеният курс по учебната дисциплина "Заболявания свързани с храните и храненето" включва в магистърска програма Диетика е изготвен с цел да улесни подготовката за изпит на студенти, обучавани по тази магистратура.

Издава се за първи път в нашата страна и съдържа целия набор от лекции, съобразени с учебната програма. Материалът, включен в лекционния курс съдържа актуални литературни данни и е добре онагласен със съответни фигури и таблици. 

Той е подходящ и за подготовката на практическите упражнения, включени в магистърската програма за диетика.

Обект за разглеждане в лекционния курс са заболявания вдледствие биологично и химично замръсявене на храни, от неправилно и дисбалансирано хранене и др. като е подчертана ролята на профилактиката и превантивните стратегии за недопускане на тези заболявания. 

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО За нас Доставки Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация