КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Здраве от аптеката на Господ - Съвети и опит с лечебни билки.

Здраве от аптеката на Господ - Съвети и опит с лечебни билки.

 
АвторМария Требен
ИздателствоКибеа
Каталожен №1769
ISBN9789544746452
Година2014
Размер17 х 24 см.
КорицаМека
Страници228
НаличностВ наличност
Цена
12,00 лв.

Описание

"Здраве от аптеката на Господ" е основното произведение на Мария Требен, което вече три десетилетия се радва на незалязваща популярност. Книгата е преиздавана повече от 90 пъти, преведена е на 27 езика и от нея са продадени над 8 милиона екземпляра по целия свят.

В нея са описани изчерпателно 31 основни билки, тяхната лечебна сила и начините на приложение. Авторката дава съветите си на достъпен и разбираем език, като изпъстря страниците с много примери от своята практика и свидетелства за положителния ефект от билколечението.

Тъй като днес, за жалост, се отдалечаваме все повече от природосъобразния начин на живот и все повече болести са предизвикани от погрешна житейска нагласа, преоткриването на "аптеката на Господ" отговаря на една всеобща потребност.

С това ново издание, по-възрастните ще си припомнят съветите на Мария Требен, а по-младите ще ги открият за себе си и за своите деца. Винаги е добре да имаш мъдър събеседник, който не само дава знание, но вдъхва и най-ценното - надежда.


Други книги от Хранене

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация