КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Шуслерови соли и хранене според биоритмите

Шуслерови соли и хранене според биоритмите

 
АвторГрафиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг
ИздателствоСиела
Каталожен №1658
ISBN9789542821670
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници416
НаличностВ наличност
Цена
24,00 лв.

Описание

Още лекарите в античността са познавали лечебната сила на храната и са работели предимно с нея. Настоящата книга предлага цялостен поглед върху балансираното здравословно хранене от първия до последния ден на живота при спазване на природните биоритми.

Практически ориентирана, тя дава задълбочени познания за качествата на храните и ежедневните хранителни навици, които е добре да изградим. Включва полезна информация за терапията с Шуслерови соли и храненето според часовата активност на органите, за нормализиране на алкално-киселинния баланс, при различни заболявания като алергии, диабет, ревматизъм и др.

И още: съвети за постене и лечебно гладуване, диета за облекчаване на обмяната на веществата, справочник по Шуслерова терапия за лечение на над 250 симптома и заболявания и др.

Графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг е Шуслеров терапевт, натуропат и консултант по психология. Работи в областта на хомеопатията, енергийната терапия, традиционна китайска медицина, аюрведа и др. Преподавател към Свободния съюз на германските натуропати (FVDH) и ръководител на школата за натуропати SURYA, в Германия.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация