КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Продължителен Ковид. Наръчник за самопомощ

Продължителен Ковид. Наръчник за самопомощ

 
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1654
ISBN9786190110491
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници272
НаличностВ наличност
Цена
19,90 лв.

Описание

От специалистите в клиниката за постковид, Оксфорд.

Изпитвате непрестанна умора? Не можете да се съсредоточите? Не успявате да се възстановите физически и психически след прекаран Ковид?

Глобалната пандемия ни донесе не само опасна острозаразна болест, но и много неизвестни за нейното протичане и дългосрочен ефект върху здравето ни. Милиони хора по цял свят отчитат продължителни, необясними симптоми след прекаран Ковид, включително смазващо изтощение, задух, сърцебиене, мускулни болки, "мозъчна мъгла" и замайване.

Все още няма официални здравни указания как да се справим с тези симптоми, които при някои пациенти може да продължат повече от година. В интернет изобилства с противоречиви съвети, но подобна дезинформация може повече да навреди, отколкото да помогне.

В ръцете си държите първото практическо и достъпно ръководство как да се справите сами със симптомите на продължителния Ковид. Авторите са медицински експерти, работили с пациенти с продължителен Ковид в една от първите създадени за това специализирани клиники. Вътре ще намерите ефективни, лесни за разбиране и практични напътствия, които ще ви помогнат да възстановите здравето си и да си върнете живота.


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация