КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Откритието - Нови постижения в ИМУНОТЕРАПИЯТА за борба с рака и други сериозни заболявания.

Откритието - Нови постижения в ИМУНОТЕРАПИЯТА за борба с рака и други сериозни заболявания.

 
АвторЧарлс Грейбър
ИздателствоБард
Каталожен №1557
ISBN9786190301257
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници328
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Чарлс Грейбър, автор на бестселъри, разказва за удивителното научно откритие на кода, отключващ човешката имунна система да се бори срещу рака и дори да го лекува, предадена чрез интервюта с получилите през 2018 година Нобелова награда за медицина, Джеймс П. Алисън и Тасуку Хонджо.

Десетилетия наред учените се опитвали да разгадаят една от най-заплетените мистерии в медицината: защо нашата имунна система не разпознава и не побеждава рака, както прави с други заболявания, като обикновената настинка?

Съвсем наскоро учените открили, че отговорът се крие в серия от трикове, които ракът прилага, за да изключи нормалния имунен отговор, и се научили как да ги прекратяват. Така стигнали до определяния от мнозина "пенецилинов момент", революционно откритие в нашето разбиране за рака и начините за неговото елиминиране.

Основополагаща, приковаваща, майсторски разказана. "Откритието" е история за преобразяващи научни открития, които освобождават естествената ни способност да разпознаваме и побеждаваме рака, разказана от бойците на първа линия - пациенти, лекари и онко-имунотерапевти.


"Велика книга. Задължително четиво!"
Д.м.н. доктор Джеймс Л. Гъли, директор на Медицинската онкологична служба към НОИ
Нобелова награда по физиология и медицина за 2018 година.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация