КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Скритата психология на социалните мрежи - Скритата психология на социалните мрежи

Скритата психология на социалните мрежи - Скритата психология на социалните мрежи

 
АвторДжо Федерер
ИздателствоРОЙ Комюникейшън
Каталожен №1510
ISBN9789549335484
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
НаличностВ наличност
Цена
32,00 лв.

Описание

"Тази книга е за прекрасния странен свят на социалните медии, анализиран през призмата на еволюционната биология и психология. И за това как марките, рекламистите, инфлуенсърите и всеки, който иска да разбере социалните медии, може да създава по-добро съдържание, да разпалва по-силна ангажираност и да използва по-добри стратегии в кампаниите."
Джо Федерер

"По целия свят специалистите по маркетинг, специалистите по комуникация и бизнесът като цяло се опитват да извлекат максимална полза от използването на социалните мрежи. Вече разполагаме с приложим модел за осмисляне на социалните мрежи и с доказани подходи за планиране, реализиране и анализ на кампаниите и съдържанието в тях. И можем да разберем по-добре мотивите на потребителите. Всичко това идва с много детайлни примери в една от най-добрите книги за маркетинг в социалните мрежи."
Георги Малчев, преподавател по маркетинг

"Джо Федерер поглежда към социалните мрежи от различен ъгъл, което му позволява да разкрие пред всички нас "Скритата психология на социалните мрежи". Книга, която всеки, който влиза в социалните мрежи, трябва да прочете, за да знае кога и къде водещо е неговото Аз, Свръхаз и То. Изключително откровена, истинска и вдъхновяваща книга, която е чест, че преведох и издаваме на български език. Завиждам ви, че ви предстои първата среща с Джо Федерер."
Д-р Десислава Бошнакова

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация