КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Твоето невероятно бебе - Как да дадем най-добрия старт в живота на детето.

Твоето невероятно бебе - Как да дадем най-добрия старт в живота на детето.

 
АвторИва Александрова
ИздателствоПедагог 6
Каталожен №1448
ISBN9789543242955
Година2021
Размер16 х 23 см.
КорицаМека
Страници192
НаличностВ наличност
Цена
24,00 лв.

Описание

"Твоето невероятно бебе" е книга, посветена на развитието на детето от зачеването до края на първата година. С нейна помощ ще разберете какво стои в основата на доброто развитие, как да наблюдавате и насърчавате уменията на бебето и какви занимания за му предложите, за да стимулирате неговото развитие.

Книгата е удобно разделена на четири части: биологичните основи, ежедневни грижи за бебето, отношения в семейството и стимулиращи игри и занимания.

Тук ще намерите и показателите за добро развитие, с чиято помощ месец по месец, ще можете сами да проследявате дали детето ви расте според нормите за неговата възраст. На фокус в книгата са поставени не само темите раждане и първите грижи, масаж и гимнастика, сън, хранене и развитие, но и въпроси, за които почти не се говори: как се променя двойката, когато в живота им се появи детето; как да съхраним себе си и да се справим с новата си житейска роля.

С помощта на книгата безпроблемно ще преминете през тази толкова важна за вас и за бебето първа година от живота заедно.

"Тази книга е чудесен пътеводител за първите 365 дни от чудото Живот и истински помощник за младите (а и за по-опитните) родители в пълноценната грижа за техните бебета.

От думите на Ива, разказваща от първо лице, лъхат доброта, любов и грижа, като същевременно личи височкият ѝ професионализъм и многогодишна експертиза, често пречупени през призмата на личния опит и примери от практиката. Книгата информира, показва, обучава, но без да се натрапва, без назидателен и дидактичен тон. Езикът е разбираем, а стилът е лек (но далече не лековат), увлекателен и приятен за четене независимо от множеството сериозни научни факти, всеки от които проверен за достоверност.

С помощта на признати български експерти Ива оборва митове и предразсъдъци за ранните дни на децата ни, като дава ценни практически съвети и насоки за подобряване на грижата за тях, а и за нас самите като родители.

Тази книга е писана с любов към семействата, от любов към децата, за любовта към живота, който трябва да бъде продължен по най-добрия начин - със стабилен старт и стремеж към щастие. Можем само да си пожелаем да има повече такива книги!"
д-р Елена Бояджиева-Делева


Други книги от Книги за родители

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация