КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Кодекс на доверието

Кодекс на доверието

 
АвторРобин Дрийк, Камерън Стаут
ИздателствоАсеневци
Каталожен №1445
ISBN9786197586619
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници408
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

5 правила за лидерство от тайния агент, ръководил програмата за поведенчески анализ на ФБР.

Бивш агент на ФБР споделя своята тайна за успех и лидерство: доверието. Робин Дрийк е специалист по поведенчески анализ, автор и лектор, служил 8 години в Mорската пехота на САЩ и 20 години като таен агент на ФБР.

По време на федералната му служба, негови мисии основно са били да осуетява дейността на чуждестранни шпиони и да вербува такива. Ключът към успеха му е създаването на отношения, основани на внимание и доверие.

Своите 5 правила за лидерство Дрийк нарича "Кодекс на доверието". Системата се състои от лесни за следване и безотказни правила, които авторът е прилагал и в контраразузнавателните си мисии.

Робин Дрийк преподава своите правила за лидерство и доверие на военни и служители на реда в САЩ, а в последните години по системата обучава и частни клиенти. Така "Кодекс на доверието" се превръща в настолно ръководство за лидерство и успех не само на ФБР агенти, но и на читатели от цял свят.

С помощта на системата, описана в тази книга, ще изградите стабилни и трайни отношения не само в професионалния, но и в личния си живот. Покорете нови върхове с помощта на агент, ръководил програмата за поведенчески анализ на ФБР!


Други книги от Психология , психотерапия, психоанализа

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация