КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Щастие в кутия - 49 стъпки към промяната

Щастие в кутия - 49 стъпки към промяната

 
АвторЯна Йотова
ИздателствоПергамент Прес
Каталожен №1368
ISBN9789546411457
Година2021
Размер8,9x12,6
КорицаМека
Страници49 карти
НаличностВ наличност
Цена
25,90 лв.

Описание

49 карти с вдъхновяващо послание - Днес може да бъде началото на всичко, което пожелаеш

Тази уникална програма за щастие ще ви помогне да намерите себе си, когато се чувствате изгубени, да бъдете по-смели, когато сте разколебани, да следвате мечтите си, когато сте обезсърчени, а също да обичате, да се усмихвате, да се вслушвате в сърцето си и да бъдете изследователи и откриватели, пътувайки по света и дълбоко навътре в себе си.

Кутията, която държите в ръцете си, съдържа 49 уникални карти, всяка от тях със запленяващи фотография, вдъхновяващо послание и текст на гърба, които ще ви напътстват във вашите малки стъпки към щастието, промяната и увереността.

Как да използваш „Щастие в кутия“:

  • Тази колода съдържа 49 карти със завладяващи послания и напътствия, разделени по дни, които ще ви помогнат да трансформирате себе си и да направите вашите смели стъпки към щастието.
  • Сами решете дали е необходимо да прекарате един или повече дни с дадена карта. Носете я със себе си или я дръжте на бюрото си.
  • Любувайте се на изображението, медитирайте над него, препрочитайте отново и отново текста на гърба и го надграждайте, докато почувствате, че смисълът му е станал част от вашата нова житейска философия.
  • Друг чудесен начин да използвате картите е да ги споделяте с обичаните от вас хора, като им ги изпращате или просто като им ги подарявате.

Други книги от Психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация