КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Кинезитерапия и ерготерапия след травми на горен крайник

Кинезитерапия и ерготерапия след травми на горен крайник

 
АвторНина Михайлова
Каталожен №1339
ISBN9786191600618
Година2021
РазмерА4
КорицаМека
Страници190
НаличностВ наличност
Цена
45,00 лв.

Описание

Монографията има не само научна и педагогическа стойност, изведени от цитираните литературни източници, но и много голям практически принос. Тя е плод на многогодишната преподавателска, научна и лечебна дейност на гл. ас. Нина Михайлова.

Включва теоретични постановки за движението като основа на кинезитерапията (КТ) и ерготерапията (ЕТ), методи за тестуване и редуциране на мускулния дисбаланс и подробно методично описание за приложение на КТ и ЕТ след травми на горния крайник.
В представената книга гл. ас. Нина Михайлова демонстрира творческа самостоятелност, задълбоченост и отлични практически умения.

Резултатите от собствени научни изследвания обективизират информацията за ефекта от приложението на съответните кинезитерапевтични и ерготерапевтични техники, методики и програми. Въпреки че е написана на висок научен стил, монографията е достъпна за възприемане. Онагледена е с 8 таблици и 105 фигури и е ценен наръчник не само за студентите, но и за физиотерапевтите от практиката.

Желая успех на изданието, което ще подпомогне дейността на широк кръг специалисти - кинезитерапевти, рехабилитатори, ерготерапевти и др.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация