КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Отвъд хормоните

Отвъд хормоните

 
АвторД-р Джолийн Брайтън
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №1294
ISBN9786197342574
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

30-дневна програма за балансиране на хормоните, възстановяване на тялото и справяне с негативните странични ефекти от противозачатъчните хапчета.

Да, истина е - можете да коригирате хормоните си без противозачатъчни!
Готови ли сте да се отървете от акнето, болезнената менструация и промените в настроението или да подобрите плодовитостта си? Да разберете най-накрая какво означават вашите симптоми? Да се наслаждавате на "нормален" цикъл и хормони, без да се нуждаете от лекарства?

"Отвъд хормоните" предлага решенията, които са ви необходими. Тази новаторска книга е първата, която очертава дългосрочните значими последици от противозачатъчните, включително синдрома след спирането им. Авторът д-р Джолийн Брайтън е специализирала в лечението на хормоналния дисбаланс при жените, причинен от противозачатъчните.

В книгата получавате 30-дневна програма за действие стъпка по стъпка, пълна с всички планове за хранене, рецепти и инструменти, от които се нуждаете, за да успеете да обърнете безбройните симптоми, изпитвани от жените всеки ден (независимо дали ще изберете да спрете противозачатъчните, или да продължите с тях).

"Мечтая да променя женската медицина, но това няма да стане само от един лекар. То ще се случи, защото жените като вас отхвърлят старите твърдения и преформулират смисъла на това да си жена. Ще се случи, защото вие сте пример какво може да стане и защото можете да разбиете митовете, които се разпространяват от лекарите и от жените за самите тях. Ще се случи, защото вие изисквате от хората, които се грижат за вашето здраве, повече...отвъд противозачатъчните, отвъд хормоните.

Промяната, от която така отчаяно се нуждаем в областта на женското здравеопазване, започва с вас."Д-р Джолийн Брайтън

В своята клинична практика д-р Брайтън лично е била свидетел на ползите, които жените получават от прилагането на този протокол. И сега читателите по цял свят могат да се радват на същия успех с тази революционна програма.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация