КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Откровено за изневярата

Откровено за изневярата

 
АвторЕстер Перел
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1271
ISBN9786190108450
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници320
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Има една елементарна постъпка, която може да съсипе връзката на една двойка, щастието ѝ, самата ѝ идентичност: изневярата. Изневярата се случва в добри бракове и в лоши бракове, в отворени връзки и дори когато е наказуема със смърт. Свободата да си тръгнеш или разведеш не е превърнала изневярата в отживелица. Кое придава на изневярата издръжливост, непостижима за брака?

Естер Перел, един от най-известните семейни терапевти и автор на бестселъра "Еротична интелигентност", се опитва да разбере защо изневеряваме. Защото сме нещастни във връзката? Ако е така, защо и щастливите хора изневеряват? От скука? За забавление? Дали изневярата винаги е краят на брака? Аферите може да ни научат на много за връзките.

Те разкриват отношението ни към любовта, страстта и обвързаността. Предателството боли, но може да бъде изцелено. Една афера може да бъде унищожителна, но и трансформираща. Партньорите могат да израснат и да се поучат от тези бурни преживявания - заедно или поотделно.

Книгата на Перел ни помага по-добре да разберем изневярата - нейните предпоставки, динамика и последствия. Да се потопим в болката на предадения партньор, но и в преживяванията на неверния. Тя може да ни преведе през лабиринта на любовта и желанието и да ни направи по-прозорливи към себе си и връзката ни. Любовта е объркана; изневярата - още повече - пише Перел. - Но тя е единствен по рода си прозорец към бездните на човешкото сърце.

Психотерапевт и автор на бестселъри според класацията на "Ню Йорк Таймс", днес Естер Перел е призната за един от най-прозорливите и оригинални гласове по въпросите на съвременните връзки.

Говореща перфектно девет езика, тя ръководи терапевтична практика в Ню Йорк и работи като организационен консултант за компании от списъка на най-богатите 500 по цял свят. Знаменитите ѝ "TED лекции" са събрали над 30 млн. гледания, а международният ѝ бестселър "Еротична интелигентност" е глобален феномен, преведен на близо 30 езика.

Книгата ѝ "Откровено за аферите: преосмисляне на изневярата" е обявена за бестселър от "Ню Йорк Таймс". Естер е също и изпълнителен продуцент и водещ на популярните подкасти "Where Should We Begin?" и "How's Work?".

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация