КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Зрението - основа на живота

Зрението - основа на живота

 
АвторИван Неумивакин
ИздателствоЖануа
Каталожен №1259
ISBN9789543761258
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници248
НаличностВ наличност
Цена
13,00 лв.

Описание

Изхождайки от многогодишния си опит, авторът ни въвежда в света на една от най-деликатните системи в човешкия организъм. Без да прекалява с научна терминология, той ни разказва за устройството и действието на зрителните органи, както и за рисковете, на които те са подложени от забързаното ни всекидневие.

Приведени са както народни, така и съвременни методи за лечение на очите. Авторът не отрича постиженията на модерната медицина, но характерното при него е, че подхожда комплексно към цялостно оздравяване на организма чрез правилно хранене, поддържане киселинно-алкалния баланс и подобряване на кръвообращението.

Това се постига още и чрез диети, билкови и прости домашни рецепти и упражнения. Всеки човек може да намери нещо полезно за подобряване на зрението си или за общо оздравяване на организма.

Иван Павлович Неумивакин - един от основоположниците на космическата и комплементарната медицина, доктор на медицинските науки, професор.

Действителен член на Руската и Европейската академия по естествени науки, Международната академия на милосърдието, Заслужил изобретател на Русия, лауреат на Държавна награда.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация