КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Всичко за мускулите

Всичко за мускулите

 
АвторКрис Джарми
ИздателствоАтеа Букс
Каталожен №1222
ISBN9786197624090
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници288
НаличностВ наличност
Цена
42,00 лв.

Описание

В книгата:

  • изчерпателен справочник за основните мускулни групи;
  • пълен профил на всеки мускул;
  • включва над 500 илюстрации;
  • упражнения за разтягане и укрепване на мускулите;
  • таблици за бърза справка;
  • стенна диаграма на мускулите на цялото тяло (плакат).

"Всичко за мускулите" е изчерпателен справочник за основните мускулни групи, илюстриран с повече от 500 рисунки. Представя пълен профил на всеки мускул, ясно показвайки неговата начална точка, залавяне, инервация и действие, както и движенията, при които се използва. Включени са упражнения за разтягате, гъвкавост и укрепване на мускулите.

Книгата е подходяща за бързи справки и помага на читателите да откриват и идентифицират търсените мускули, с акцент върху онези, които се използват интензивно и са обект на травми при различни спортове и дейности. Всяка отделна глава за мускулите съдържа преглед на основната анатомия в конкретната област на тялото, за да се покажат костните ориентири, напречните разрези на мускулните слоеве и точките на залавяне. Прави се и бърз преглед на нервните пътища.

Предназначена е за студенти и начинаещи практици в области, свързани с анатомията, физиотерапията, хиропрактиката, рехабилитацията, масажа, работата с тялото. Главата за мускулите на тазовото дъно е от голямо значение за изучаващите и практикуващите йога и пилатес. "Всичко за мускулите" се препоръчва за спортисти, както и за всеки, който се интересува от функционирането на човешкото тяло.

Този бестселър е написан от Крис Джарми, M.C.S.P., D.S., M.R.S.S., дипломиран физиотерапевт, преподавал механика на тялото, терапия чрез работа с тялото и анатомия в цяла Европа.

Книгата съдържа стенна диаграма (плакат) на мускулите на цялото тяло с размери 47.6 x 67.6 cm.


Други книги от Анатомия и патоанатомия

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация